Lediga jobb

Välkommen att höra av dig till oss. Vi är alltid intresserade av personal med stort kunnande och stort engagemang i sitt arbete.

 

Projekten vi har varierar i storlek, så vi vill att du som söker gillar att arbeta i både större och mindre team. Viktigt är att du är medveten om att arbetet innebär frånvaro från hemmet under arbetsveckorna då entreprenaderna utförs på olika orter i Sverige.

Närheten till Brålanda är viktig, då vi både arbetar där ibland samt har det som utgångsplats inför entreprenader!

Just nu söker vi:

PLATSCHEF/ARBETSLEDARE

Kravprofil:

  • Dokumenterade referenser från marksaneringsprojekt
  • Arbetsledarutbildning
  • Körkort lägst B

Meriterande:

  • Utbildning inom Miljö och Marksanering
  • BAS P, BAS U
  • Arbete på väg 1,2,3A
  • Entreprenadjuridik
  • Geoteknik

Vi söker dig som trivs med ett fritt och självständigt arbete, under eget ansvar. Hos oss får du arbeta både med administrativa uppgifter och fysiskt delta i entreprenaderna.

Områden/platser kan vara geomätta från början eller så krävs inmätning på plats. Du läser och förstår en mängdförteckning och kan tillämpa den. Du är driven och engagerad.  Det som är viktigt för att lyckas i rollen är affärsmässighet, god planeringsförmåga och ett sinne för ekonomi.

Ingen dag är den andra lik när vi tar oss an en ny entreprenad. Vi har stora variationer på projekten och även om det är frågan om samma ”sorts” uppdrag varierar ändå utförandet – miljö, storlek, väder & vind, antal chaufförer, grävmaskinister och övrig personal.

Vårt företag värdesätter att du är en person som verkligen är flexibel och kan hugga i med olika sysslor, men ändå vara den som har superkoll på projekten samt vara en bra ledare för vår personal samt en god representant gentemot våra beställare och andra som deltar i projekten.

Vi tillämpar löpande intervjuer, så tycker du att detta stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan snarast!

 

Skicka CV med referenser, samt några rader där du berättar om dig själv som person, till hakan.strom@hentrab.se , tel: 0706-88 42 00

 

GRÄVMASKINIST

Kravprofil:
Yrkesbevis
Tjänsten kräver att du har körvana och minst ca. 3 års erfarenhet.

Uppdragen vi har varierar i storlek, så vi vill att du som söker någon av våra tjänster gillar att arbeta i team men inte är obekväm med att arbeta med egna uppdrag.
Viktigt är att du är medveten om att arbetet innebär frånvaro från hemmet under arbetsveckorna då entreprenaderna utförs på olika orter i Sverige. Man kan inte heller förvänta sig ledigheter under pågående projekt då alla medlemmar i teamen innehar nyckelroller.
Mellan entreprenaderna, när tid finns, servar vi våra maskiner,bilar och utrustning på hemmabasen i Brålanda. Därför är närheten till Brålanda viktig, då vi både arbetar där ibland samt har det som utgångsplats inför entreprenader!

På entreprenaduppdragen arbetar vi i team, ibland stora, ibland små. Vi hjälper varandra mellan körningar och gräv med andra sysslor som elsanering, rördragning eller sortering beroende på uppdragets utformning. Vi är väldigt noga med att teamen ska fungera bra – att vi respekterar varandra och ställer upp, en go kompis helt enkelt!
Om du tycker detta låter kul så skicka CV med referenser, samt några rader där du berättar om dig själv som person, till hakan.strom@hentrab.se.
Eller slå en signal för mer info: 0706-88 42 00

Stort tack till er alla som delade & gillade vår rekryteringsannons för `Lastbilschaufför` som lades in 18 december!